Uitvaart Haarlem

Wat te doen als uw dierbare is gestorven
Neemt u vooral eerst de ruimte om troost te zoeken bij uw naasten en zoals u dat wil een laatste moment met uw dierbare te beleven.
Vervolgens belt u met de huisarts zodat deze een verklaring van overlijden kan opstellen.
Als laatste neemt u contact op met ons op: 06 81 81 84 69 (24 uur per dag bereikbaar).

Wij bespreken in het eerste contact alle zaken, die voor het organiseren van een uitvaart in de vorm van een begrafenis of crematie nodig zijn.

Het regelen van de uitvaart in Haarlem
Er komt veel op u af als een dierbaar persoon overlijdt. Het kan in deze periode lastig zijn om uw gedachten te ordenen. Naast het eerste verdriet en gemis bent u bezig met het zoeken naar de mogelijkheden voor het verzorgen van een uitvaart in Haarlem. Wij staan u hierin bij, met respect voor de emoties die op u afkomen.

Uitvaart Haarlem

Bij het overlijden van een dierbaar persoon belandt u van de een op andere dag in een periode, waarin veel geregeld moet worden. In deze fase van rouw denkt u na over het leven van de overledene en de mooie momenten die jullie samen hebben gehad. Deze herinneringen zijn voor alle aanwezigen bij een uitvaart persoonlijk en verschillend. Het is een moment om stil te staan bij het leven en de liefde. Deze onderlinge verbinding tussen familie en vrienden biedt troost.

Wensen

De uitvaart is een reflectie van de overleden dierbare, met alle eigen gewoontes en rituelen. Wij vinden het belangrijk om in de culturele en religieuze wensen te voorzien. De locatie kan hierin een grote rol spelen. Misschien wilt u de laatste eer bewijzen op een plek waar u altijd samenkwam, of die een belangrijke betekenis had. Zo zoeken we samen de beste plek voor de uitvaart in Haarlem of omgeving. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een uitvaart in de Haarlemse buitenlucht.

Voorafgaand aan overlijden/ Wilsbeschikking

Uw uitvaart is het moment waarop al uw dierbaren een laatste eer aan u bewijzen. Mogelijk heeft u zelf wensen rondom de invulling van de uitvaart, dit legt u vast in een wilsbeschikking. Het lied dat uw leven samenvat, de bijzondere plek waar u uitgestrooid wil worden of een levensles die u mee wil geven aan uw dierbaren. U kunt ervoor kiezen om dit in een gesprek met de begrafenisondernemer te doen, of het zelf online invullen en doormailen naar belangrijke personen in uw leven.

Het bespreken van de uitvaart

Het vormgeven van een begrafenis of crematie vindt plaats in de eerste dagen na het overlijden. Dit is geen makkelijke periode om allerlei zaken te regelen en om keuzes te maken. Wij zien het als onze taak, om u bij te staan in het ordenen van de gedachten en wensen, het maken van keuzes en het treffen van alle voorbereidingen voor de uitvaart. Wij weten precies wat er nodig is voor het regelen van een uitvaart in Haarlem en bieden keuzes om u te helpen.

De uitvaart in Haarlem

Op de dag van de uitvaart richt u alle aandacht op het afscheid van uw dierbare. Wij zorgen van tevoren dat de gehele dag is doorgesproken, zodat u tijdens de crematie of begrafenis de volledige verantwoordelijkheid kunt overdragen aan ons.


U heeft gekozen voor uitvaart Haarlem. Vanuit deze basislocatie bieden we ook opties voor uitvaart in de omgeving.

Mijn manier van begeleiden

Ik begeleid vanuit mijn hart, mijn gevoel. De empathie die ik voel bij mensen in deze moeilijke periode zorgt ervoor, dat ik het proces naar de uitvaart met respect kan begeleiden. Ik geef ruimte aan alle emoties die u voelt en fungeer als steunpilaar voor de nabestaanden.

Contact Funeral Quest: uitvaart Haarlem
Anne-Marie Boogaarts
Bogortuin 93
1019 PE Amsterdam
06 81 81 84 69
anne-marie@funeralquest.nl