Hoe werk ik

Ik sta u als uw uitvaartondernemer graag van dienst

Luisteren & wensen inventariseren

Afscheid nemen is heel persoonlijk en je kan het maar één keer doen. Een waardig afscheid moet daarom goed voelen en passen bij de overledene en de naasten. Soms is dat moeilijk en complex en dat vraagt veel van u. En soms is het lastig om er met alle nabestaanden uit te komen.

Ik ben u als uw uitvaartondernemer graag van dienst. Samen bespreken we uw wensen, zodat u een afscheid krijgt dat bij de overledene past. Ik hou daarbij ook rekening met specifieke rouwrituelen en heb door de jaren heen veel ervaring met verschillende culturen en religies opgebouwd.

Neem een kijkje op mijn inspiratiepagina en krijg een idee wat allemaal mogelijk is.

Uitvaartkosten

Om een weloverwogen keuze te maken, bespreek ik, naast de uitvaart zelf, ook de kosten met u en zoek ik uit of er een uitvaartpolis is. Hierover ben ik graag helder en transparant, zodat u weet wat een uitvaart kost en wat mijn aandeel is. Ik werk altijd onafhankelijk en stuur u een gespecificeerd overzicht van de uitvaartkosten. Ik denk graag actief met u mee en stel alternatieven voor zodat de uitvaart financieel passend is.

Lees meer over kosten

Volledige ondersteuning & nazorg

Tijdens de periode rondom een uitvaart is het fijn om iemand in de buurt te hebben die aan alles denkt en u ondersteunt bij alles wat geregeld moet worden. Nadat we uw wensen hebben doorgesproken zet ik alles in gang. Vervolgens maak ik afspraken met alle betrokken partijen, zoals bijvoorbeeld de rouwvervoerder en de uitvaartlocatie, en zorg ik ervoor dat de overledene op de juiste wijze wordt opgebaard op een locatie die u wilt.

Ook na de uitvaart kunt u bij ons terecht voor advies. Denk daarbij aan het uitstrooien van de as of nazorg voor de nabestaanden.