Uitvaartlocaties

Elk afscheid is uniek. Dat geldt ook voor de uitvaartlocatie die u kiest.

Uitvaartlocaties Amsterdam

Elk afscheid is uniek. Dat geldt ook voor de uitvaartlocatie die u kiest. Om u op weg te helpen heb ik ter inspiratie een aantal uitvaartlocaties in Amsterdam en omstreken uitgelicht.

Maar uiteraard kunt u ook een andere locatie uitkiezen. Alles mag. Bijvoorbeeld de strandtent waar jullie vaak neerstreken na een mooie wandeling, uw favoriete kroeg, het clubgebouw van de vereniging waar uw dierbare lid was, maar ook een kerk of kapel kan natuurlijk. Ook kunt u een ceremonie in de openlucht houden, in Amsterdam of omgeving. Wat uw wensen ook zijn, ik denk graag met u mee over de mogelijkheden.

De Nieuwe Ooster

Begraafplaats en crematorium De Nieuwe Ooster heeft ruime keuze ten aanzien van begraven, cremeren en gedenken. De locatie kan zowel grote als kleinere gezelschappen van verschillende culturen bedienen en kent een ruime keuze aan voorzieningen.

De Nieuwe Noorder

Begraafplaats, crematorium en gedenkplaats De Nieuwe Noorder beschikt over alle moderne faciliteiten om uw uitvaart een persoonlijke invulling te geven. Het centrum verzorgt uitvaarten voor alle mensen, ongeacht hun religie, etnische achtergrond of sociale status.

Westgaarde

Herdenkingspark Westgaarde omvat een uitvaartcentrum en een crematorium. Het centrum ligt aan een uitgestrekt park met begraafplaats en diverse verstrooivelden. Op deze groene locatie is alles aanwezig voor een afscheid in kleine kring of juist voor een grote plechtigheid.

Zorgvlied

Begraafplaats en crematorium Zorgvlied ligt aan de oever van de Amstel. Een uitvaart per boot is hierdoor goed mogelijk. Het ontwerp is afgeleid van een Engelse landschapstuin waarbij de vrije natuur als uitgangspunt is genomen. Dit levert intieme hoekjes en onverwachtse doorkijkjes op.

R.-K. begraafplaats Buitenveldert

Op de Rooms-Katholieke begraafplaats Buitenveldert, de oudste begraafplaats van Amsterdam, heerst een weldadige rust. De moderne kapel dateert uit 1994 en is geïnspireerd op de Paastijd. De begraafplaats staat open voor iedereen en biedt alle moderne faciliteiten.

R.K. Begraafplaats St. Pancratius

De Rooms-Katholieke begraafplaats St. Pancratius in Sloten is klein en idyllisch. Voorafgaand aan de begrafenis kan een avondwake en uitvaartdienst plaatsvinden in de ernaast gelegen de St. Pancratius kerk. De begraafplaats biedt ook de mogelijkheid om een (niet kerkelijke) afscheidsbijeenkomst te gehouden.

Begraafplaats St. Barbara

Begraafplaats St. Barbara is een warm familiebedrijf. Deze prachtige rustplek in Amsterdam beschikt over een fraaie kapel waar de afscheidsdienst kan plaatsvinden en heeft ook een ontvangstkamer dat ruimte biedt voor condoleance en samenzijn.

Begraafplaats Vredenhof

Begraafplaats Vredenhof is sinds de oprichting in 1897 een echte stadsbegraafplaats en ligt in het stadsdeel Westerpark in Amsterdam. De begraafplaats is zorgvuldig ingericht met vele soorten bomen en beplanting, oude graven en karakteristieke bankjes.

Orangerie Elswout

Orangerie Elswout is de grootste oranjerie van Nederland. Centraal gelegen in de Randstad, vlakbij Haarlem, Amsterdam, Schiphol en het strand van Bloemendaal en Zandvoort. Vroeger al een geliefd toevluchtsoord van Amsterdamse kooplieden, nu nog steeds een oase van rust dankzij de unieke ligging op het landgoed Elswout. De Orangerie biedt een zee van natuurlijk licht. U voelt zich in elk jaargetijde ‘buiten’!

De Arendshoeve – The Garden of Amsterdam

Een afscheid letterlijk helemaal in het groen, omringt door zeer veel planten, in een kas in Aalsmeer. Vlak onder Amsterdam. Planten hebben een heilzaam effect, mensen voelen zich aantoonbaar prettiger in een groene omgeving, ze ontspannen er. Geschikt voor grote groepen. De ruimte is volledig flexibel in te richten. Techniek en catering zijn aanwezig.

Rosarium

Het Rosarium denkt graag met u mee om op een respectvolle en passende wijze afscheid te nemen van uw geliefde. Het Rosarium is uitermate flexibel in te richten.

Andere locaties

Naast de op deze website genoemde locaties, zijn nog vele andere locaties mogelijk. Neem contact op als u op zoek bent naar een alternatieve locatie in of rondom Amsterdam.