Begrafenisondernemer Haarlem

Begrafenisondernemer Haarlem
Of het verlies van een geliefd persoon plotseling is of niet, het kan moeilijk zijn om keuzes te maken. Met alle nabestaanden sta je voor gezamenlijke beslissingen, midden in een emotionele periode. Juist in de tijd voorafgaand aan de uitvaart, is het fijn om iemand in de buurt te hebben die overal aan denkt en u ondersteunt bij de te regelen zaken. De begrafenisondernemer zorgt voor duidelijke informatie over de mogelijkheden. Zo nodig reiken wij ideeën aan om de crematie of begrafenis persoonlijk vorm te geven. Dit doen we op een manier, die recht doet aan ieders wensen.

Wat is een wilsbeschikking?
In een wilsbeschikking legt u vast welke wensen u heeft voor het afscheid. Als u door ziekte of ouderdom weet dat het einde nabij is kunt u de uitvaart persoonlijker maken, door de wilsbeschikking in te vullen. U kunt hiervoor een afspraak maken met ons op nummer: 06 81 81 84 69. Ook kunt u kiezen voor de online versie. Deze kunt u zelf naar familie of vrienden mailen. Hierin kunt u de keuze maken die voor u prettig voelt. Om de wilsbeschikking te bekijken kunt op deze link klikken.

Locaties uitvaart Haarlem

Voor een uitvaart in Haarlem zijn naast de reguliere begraafplaatsen ook andere opties mogelijk. Misschien is er een plek in Haarlem waar uw dierbare vaak kwam zoals de tennisvereniging, het favoriete restaurant, of die prachtige kerk waar jullie elke zondag in het koor zongen. Een andere optie is bijvoorbeeld een uitvaart ceremonie in de openlucht van Haarlem. De begrafenisondernemer voorziet u van alle informatie rondom de mogelijkheden in Haarlem.

Mijn manier van begeleiden

Ik begeleid vanuit mijn gevoel, mijn hart. Mijn inlevingsvermogen zorgt ervoor, dat ik mensen in de start van rouw met respect kan begeleiden. De fase van rouw brengt naast verdriet ook verbinding. Het delen van ieders emoties brengt families en vrienden dichter bij elkaar. Ieder mens verdient een mooi en waardig afscheid. Aan mij de eerbiedige taak om, samen met de nabestaanden, dit afscheid zo persoonlijk mogelijk vorm te geven.

Begrafenis/ crematie Haarlem

De begrafenisondernemer kan de uitvaart in Haarlem op vele manieren vormgeven. Er zijn naast de reguliere begraafplaatsen ook ander opties mogelijk. De begrafenisondernemer biedt u inspiratie hiervoor. Het kan zijn dat er een plek in Haarlem is waar uw dierbare zich sterk mee verbonden voelde. Voorbeelden hiervan zijn de klaverjasclub, het favoriete restaurant of dat fijne strandtentje waar jullie zulke mooie herinneringen aan hebben. U kunt alle opties bespreken met onze begrafenisondernemer in Haarlem.

Het regelen van de begrafenis/ crematie in Haarlem

Na het verlies van een dierbaar persoon wilt u graag een mooie plechtigheid neerzetten als laatste blijk van liefde en waardering. Hierbij kan een begrafenisondernemer u helpen. Wij kunnen u en de andere nabestaanden bijstaan in het proces naar gezamenlijke besluiten.

Wat te doen na het overlijden van uw dierbare

Neem uw tijd om op uw manier afscheid te nemen en nog even samen te zijn. Bel vervolgens met de huisarts, deze zal de verklaring van overlijden opstellen. Neem daarna contact met ons op, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op: 06 81 81 84 69

Samen bespreken we alle eerste zaken, die van belang zijn voor de organisatie van een begrafenis of crematie.

Het bespreken van de uitvaart met de begrafenisondernemer

Er moet in de eerste dagen na het overlijden veel geregeld worden, terwijl uw hoofd er niet naar staat. Wij zorgen ervoor dat u, ondanks het verdriet, toch de uitvaart creëert die past bij uw dierbare. Dit doen we door u de tijd en ruimte te geven, de juiste vragen te stellen en indien nodig met ideeën te komen om u op weg te helpen.

De uitvaart in Haarlem

De dag voorafgaand aan de uitvaart zorgen we dat het draaiboek doorgesproken is. Op de dag van de begrafenis of crematie kunt u erop vertrouwen dat wij de verantwoordelijkheid nemen voor het verloop van de dag. U kunt de organisatie loslaten en uw aandacht volledig richten op het afscheid van uw dierbare.

Contact Funeral Quest: Begrafenisondernemer Haarlem
Anne-Marie Boogaarts
Bogortuin 93
1019 PE Amsterdam
06 81 81 84 69
anne-marie@funeralquest.nl