We weten het allemaal zeker, we gaan een keer dood.

Toch blijft het lastig om na te denken of te praten over een afscheid. Ik geef jullie de populairste excuses om niet over de dood na te denken en/of over de dood te praten.

Welke geldt voor jou?

 

  1. Ik vind het niet zo’n fijn onderwerp
  2. Ik vind het een veel te serieus onderwerp
  3. Ik denk nooit zover vooruit
  4. Daar is nog tijd genoeg voor
  5. Dat is iets voor oude mensen
  6. Ik ben nog hartstikke gezond
  7. Dan roep ik het over mezelf af
  8. Ik ben nu even met heel andere dingen bezig
  9. Ik heb daar nooit zin in
  10. Ik vind dat een heel saai onderwerp

 

De dood houdt helaas geen rekening met bovenstaande excuses. Praat er over. Met iemand in je omgeving of met mij. Ik kom graag bij je aan tafel. Ik weet uit ervaring dat het organiseren van een uitvaart voor nabestaande anders is als er wensen op papier staan. Het geeft rust en tijd om afscheid te nemen van je geliefde.

Vul de wilsbeschikking in, deze is te vinden op mijn website.

https://funeralquest.nl/wilsbeschikking/