Melding van overlijden 24/7: 06-81 81 84 69

U kunt voor een andere, een bijzondere locatie kiezen, die geheel past bij uw wensen en de levensstijl van uw dierbare. Bijvoorbeeld in een strandtent op Bloemendaal, de favoriete kroeg, het verenigingsgebouw van de club waar uw dierbare lid van was, in een oude kapel of kerk. Of gewoon in de openlucht.

Ik verzorg uitvaarten in Amsterdam en omgeving. Op verzoek kan ik ook een uitvaart verzorgen buiten deze regio’s. Ik ben voortdurend op zoek naar stijlvolle locaties. Mocht u zelf een andere locatie op het oog hebben, laat het me dan weten. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden.

Begraafplaats en Crematorium De Nieuwe Ooster

De Nieuwe Ooster beschikt over een grote en een kleine aula voor kleinere gezelschappen. In de grote aula is er de mogelijkheid om de overleden bij wijze van afscheid omhoog te laten gaan.

Begraafplaats en Crematorium De Nieuwe Noorder

De aula van De Nieuwe Noorder bestaat voor een groot deel uit glas, waardoor je prachtig uitkijkt over de begraafplaats.

Begraafplaats en Crematorium Westgaarde

Westgaarde ligt in Amsterdam West, aan de Ookmeerweg. Westgaarde beschikt over meerdere ruimtes om afscheidsbijeenkomsten te organiseren.

Begraafplaats en Crematorium Zorgvlied

Zorgvlied ligt aan de Amsteldijk. Een uitvaart per boot is hier heel goed mogelijk.

R.-K. Begraafplaats Buitenveldert

De oudste begraafplaats van Amsterdam en gelegen tussen de zuidelijke ringweg van Amsterdam en de Amstelveenseweg.

De R.K. Begraafplaats St. Pancratius

Deze kleine en idyllische begraafplaats ligt in Sloten, naast de St. Pancratius kerk, waar ook een (niet kerkelijke) afscheidsbijeenkomst kan worden gehouden.

Begraafplaats St. Barbara

Een warm familiebedrijf. St. Barbara beschikt over een fraaie kapel voor een afscheidsdienst. In de kapel bevindt zich ook een ontvangstkamer voor een condoleance na afloop van de plechtigheid.

Begraafplaats Vredenhof

Deze begraafplaats ligt in Amsterdam in stadsdeel West bij de Haarlemmerweg. Vredenhof is een historische en intieme stads-begraafplaats, zorgvuldig ingericht met vele soorten bomen en beplanting, oude graven en karakteristieke bankjes.

Andere, alternatieve locaties

Niet alleen in Amsterdam en omgeving zijn prachtige locaties. Neem contact op als u op zoek bent naar een alternatieve locatie.