Uitvaart Uithoorn

Wie ben ik?
De wereld staat stil. Afscheid nemen is een moment waarop we verstillen. Het is het gevoel van nooit meer en een nieuw begin. Ik voel grote empathie voor mensen in het eerste stadium van rouw. Ik voel me vereerd om nabestaanden te mogen begeleiden, in het proces vanaf het moment waarop de dierbare overlijdt naar de uitvaart. Met veel respect en gepaste afstand of juist dat duwtje draag ik zorg voor het neerzetten van een persoonlijke uitvaart.

Wat is een wilsbeschikking?
Mogelijk wilt u, voorafgaand aan het overlijden, kenbaar maken wat uw wensen zijn rondom de uitvaart. Dit kan in een wilsbeschikking. De uitvaart is een laatste nagedachtenis aan u en wij ondersteunen graag in het vastleggen van uw gedachten. Hierbij kunt u denken aan begraven of cremeren, locatie, muziek of inspiratie voor de sprekers. Wij nemen de tijd voor u en zorgen dat alles duidelijk op papier staat voor uw nabestaanden. De wilsbeschikking kan samen met de begrafenisondernemer worden ingevuld, maar ook digitaal. U kunt het document bekijken en uw eigen gevoel volgen in deze beslissing.

Uitvaart Uithoorn

De dagen na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. U heeft een eerste stap gezet naar de laatste eer, die u wilt bewijzen aan degene waar u uw leven mee gedeeld heeft. Een uitvaart is naast het nemen van afscheid, ook een dag van verbinding, troost, het ophalen van herinneringen en stilstaan bij het leven en de liefde. U kunt kiezen voor een uitvaart passend bij uw eigen cultuur, religie en rituelen. Wij staan open voor ieders wensen en bieden graag een uitvaart die echt bij uw overleden dierbare past.

Uitvaartverzorging

Wij bieden uitvaartverzorging in en om Uithoorn op verschillende locaties. U kunt kiezen voor een bijeenkomst op de begraafplaats in Uithoorn maar ook voor een bijzondere locatie, die past bij uw wensen en de levensstijl van uw dierbare. Bijvoorbeeld de favoriete visvijver, de dorpskroeg of het café waar jullie elke zaterdag koffie dronken.

Het regelen van de uitvaart in Uithoorn

Er komt een hoop op u af als een dierbare overlijdt en het kan moeilijk zijn om uw gedachtes te ordenen. Naast het eerste verdriet en gemis de eerste dagen, bent u bezig om de uitvaart vorm te geven. Wij staan u hierin bij door ruimte te bieden voor de aanwezige emoties en u te helpen om uw wensen op papier te krijgen en daarmee de uitvaart vorm te geven.

Wat te doen als uw dierbare is gestorven

Neemt u vooral eerst de ruimte om troost te zoeken bij uw naasten en zoals u dat wilt een laatste moment met uw dierbare te beleven. Vervolgens belt u met de huisarts zodat deze een verklaring van overlijden kan opstellen. Als u er klaar voor bent, neemt u contact op met ons: 06 81 81 84 69 (24 uur per dag bereikbaar).

Wij bespreken met u alle zaken, die voor het organiseren van een uitvaart in Uithoorn van belang zijn.

De uitvaart bespreken

Er moet in de eerste dagen na het overlijden veel geregeld worden, terwijl uw hoofd er niet naar staat. Wij zorgen ervoor, dat u ondanks het verdriet, toch de uitvaart creëert die past bij uw dierbare. Dit doen we door u de tijd en ruimte te geven, de juiste vragen te stellen en indien nodig met ideeën te komen om u op weg te helpen.


U heeft gekozen voor uitvaart Uithoorn. Wij bieden ook opties voor een uitvaart in Amsterdam, Haarlem en omgeving.

De dag zelf

Op de dag van de uitvaart kunt u de verantwoordelijkheid volledig overdragen aan de begrafenisondernemer. Uw aandacht kunt u volledig richten op uw overleden dierbare, alle genodigden en de ceremonie.

Contact Funeral Quest: uitvaart Uithoorn
Anne-Marie Boogaarts
Bogortuin 93
1019 PE Amsterdam
06 81 81 84 69
anne-marie@funeralquest.nl