Uitvaart Amsterdam-Oost

Wanneer een dierbare overlijdt volgen dagen van verdriet en rouw. In deze emotionele tijd bent u tevens de uitvaart aan het voorbereiden. De uitvaart is een moment waarop alle dierbare van de overledene bijeen komen en in verbinding staan met elkaar. Men biedt elkaar troost door samen herinneringen op te halen en verhalen te delen. Wij vinden het belangrijk dat de uitvaart de persoonlijkheid van de overledene uitstraalt en staan open voor invulling passend bij uw eigen cultuur, religie of rituelen.

Wij vinden dat de locatie voor de uitvaart in Amsterdam-Oost passend moet zijn bij de wensen en leefstijl van de overleden dierbare. Uiteraard kunt u kiezen voor de reguliere begraafplaats, maar mogelijk heeft u de wens voor een uitvaart op een betekenisvolle plek. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de stadstuin of een geliefd restaurant.

De uitvaart regelen in Amsterdam-Oost

Als laatste eerbetoon aan uw dierbare wilt u graag een mooie plechtigheid neerzetten. Door de emotionele tijd waar u doorheen gaat is het niet altijd makkelijk om gedachtes goed te ordenen. Wij ondersteunen u in dit proces door u alle ruimte te geven voor het verdriet en de wensen van u en uw naasten op elkaar af te stemmen.

Wat te doen als uw dierbare is gestorven in Amsterdam-Oost

Het kan fijn zijn om na het overlijden een moment van bezinning met de overleden dierbare door te brengen. Neem de tijd om troost bij uw naasten te zoeken. Als u voelt dat u er klaar voor bent belt u de huisarts die en verklaring van overlijden opstelt. Hierna kunt u contact met ons opnemen op nummer: 06 81 81 84 69 (24 uur per dag bereikbaar).

De uitvaart bespreken

Er moet in de eerste dagen na het overlijden veel geregeld worden, terwijl uw hoofd er niet naar staat. Wij zorgen ervoor, dat u ondanks het verdriet, toch de uitvaart creëert die past bij uw dierbare. Dit doen we door u de tijd en ruimte te geven, de juiste vragen te stellen en indien nodig met ideeën te komen om u op weg te helpen.

De dag zelf

Ter plaatste op de locatie in Amsterdam-Oost nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor de ceremonie op ons. Wij bespreken het draaiboek goed met u door en zorgen dat uw zich met een gerust hart afscheid kan nemen van uw dierbare.

Wie ben ik?

Als de wereld even stopt met draaien door het overlijden van een dierbare is het verdriet intens. Het nemen van afscheid van een geliefd persoon zorgt voor verstilling. Het einde en tegelijk een nieuw begin. Ik draag met een groot gevoel van empathie bij aan het vormgeven van de uitvaart. Met gepaste afstand en nabijheid begeleid ik met veel respect voor de nabestaanden het gehele proces.

Wat is een wilsbeschikking?

Met het invullen van een wilsbeschikking kunt u voorafgaand aan het overlijden uw uitvaart vormgeven. Mogelijk heeft u gedachtes rondom de invulling betreffende de muziek, bloemen of onderwerpen voor de sprekers om de uitvaart naar uw eigen wensen te laten verlopen.

U kunt de wilsbeschikking samen met de begrafenisondernemer invullen, maar uiteraard is een digitale versie ook verkrijgbaar. Wij vinden het belangrijk om u zorgvuldig te begeleiden en uw gedachten rondom de uitvaart helder op papier te zetten. Kiest u voor de digitale versie, dan kunt u deze na het invullen alsnog persoonlijk met ons doornemen. Link wilsbeschikking. Voor direct contact kunt ons bellen op: 06 81 81 84 69

Contact Funeral Quest: uitvaart Amsterdam-Oost

Anne-Marie Boogaarts
Bogortuin 93
1019 PE Amsterdam
06 81 81 84 69
anne-marie@funeralquest.nl