Referenties

Lieve Anne-Marie,

Wij kennen elkaar al een aantal jaar en helaas, 3 maanden geleden had ik jou nodig.

Om bij het begin van dit traject te beginnen. Al een aantal maal had je bij presentaties het belang van een wilsbeschikking aangegeven. Dus vorig jaar (2022) hebben wij met mijn ouders een wilsbeschikking opgesteld. Ik kan nu zeggen; doen zo’n wilsbeschikking. Ik had anders nooit geweten wat mijn vaders laatste wens was. Dat van; houd het simpel en zet mij maar aan de weg, die insteek wist ik wel. Maar dat andere niet.

1 maart 2023 was het zover. Na de eerste ontreddering Anne-Marie gebeld. Zo fijn, Ik / wij hadden geen idee wat te doen. Anne-Marie pakt alles direct op en gaat het heel rustig regelen. Ontzorgen, en dat is in zo’n situatie heel erg nodig.
Wilsbeschikking erbij, alles doorspreken en regelen. Anne-Marie houd alles in de gaten en alles is onder controle.

Zo ook mijn vaders laatste wens. ‘Jan, ga je het doen?’ Vroeg Anne-Marie. Twijfel. ‘Het is heel mooi als je het doet, echt een toegevoegde waarde en bijzonder’. Oké, ik ga het doen, niet proberen, nee, ik ga het doen.

Anne-Marie heeft voor die dag alles tot in detail geregeld. Enorm fijn. Wij konden de dag door zonder ergens om te hoeven denken. En ja, ik heb die dag gitaar gespeeld en gezongen voor mijn vader. Wat was ik blij met de wilsbeschikking, ander had ik dit nooit geweten. En blij dat Anne-Marie mij gesteund heeft om het te doen.

Anne-Marie het is vaak voorbij gekomen en ik kan het bevestigen. Voor ons, en met ons vele anderen; jij bent de Funeral Queen. Anne-Marie dank je wel. Ik beveel je aan bij iedereen die het maar wil horen en die ik spreek.

~Liefs familie de Vries, Amsterdam juni 2023~


Lieve Anne-Marie,

Bedankt voor jouw begeleiding bij het afscheid van Thom. Het was zo mooi. Veel liefs,

~Rob, Rogier en Ingeborg, Haarlem mei 2023~


Beste Anne-Marie,

10 december 2022 was de verdrietigste dag in de geschiedenis van ons gezin; de dag dat Wim overleed; mijn schoonvader, opa van onze zoon en vader van mijn man. Gelukkig hadden wij de dood nooit eerder van zo dichtbij meegemaakt. Daarmee zijn we gezegend, maar het zorgde ook ervoor dat we geen idee hadden van wat er op ons af zou komen. Georganiseerd als mijn schoonvader was, lag zijn uitvaartmuziek al klaar. Des te meer verbaasd waren we dat mijn schoonmoeder niet wist welke uitvaartbegeleider we moesten benaderen.

Wat was ik dus blij dat ik een half jaar daarvoor, als gast van Werner Wolrabe, bij BNI Morgenstond kennis had gemaakt met jou. Ik weet niet of het aan de zachte G lag die we samen delen, maar meteen had je toe een prettige en warme indruk gemaakt. De familie was het dan ook snel me me eens om jou in te schakelen.

En daar hebben we geen seconden spijt van gehad. Daar zaten we dan met jou aan de keukentafel van mijn schoonmoeder, op zaterdagavond. Wat een respect heb ik voor de flexibiliteit die jij in je werk moet opbrengen. In alle gesprekken die we met jou hebben gehad had je alleen maar aandacht voor ons. geen moment op je horloge kijkend of in gedachten bij een andere afspraak. Dit voelde zo fijn en gaf ons het vertrouwen dat we nodig hadden om Wim zijn verdiende afscheid te geven.

De manier waarop je je persoonlijke betrokkenheid combineert met het zakelijk geregel van een uitvaart vind ik bewonderenswaardig. Ik bedank je voor je scherpe oog m.b.t de tekst op de kaartjes. Mijn zwager is je dankbaar dat hij op jouw advies zijn overleden vader toch gezien heeft. Mijn schoonmoeder dankt je voor je snelle handelen toen het sluiten van de kist plots naar voren werd gehaald. Je bemoedigende woorden gaven mijn zoon vertrouwen voor hij ging spreken. En mijn man waardeert de enorme rust die je uitstraalt wat veel steun gaf.

Maar ook op onze gasten heb jij indruk gemaakt. Velen waren vol lof over jouw professionele en zorgzame begeleiding. Anne-Marie, ik hoop eerlijk gezegd dat mijn omgeving niet snel een uitvaartbegeleider nodig heeft, maar de dood is niet te sturen. Ik kan en zal jou dan ook bij iedereen aanbevelen. Names ons gezin en mijn schoonfamilie wil ik je nogmaals danken dat wij, mede dankzij jou, terugkijken op een heel mooi afscheid.

~Warme groet, Nicole Schmitz, Voorhout april 2023~


Ik wist al dat je een vakvrouw bent maar nu heb ik het ook in de praktijk ondervonden. Persoonlijk, warm en super professioneel. Aan alles was te merkten hoe je alles perfect, professioneel en rustig onder controle had en de familie ondersteunde. Ook zo mooi hoe je neef Jan in de gaten hield toen hij moeite had zijn emoties onder controle te krijgen.
Chapeau Anne-Marie!

~Karin Kamman, maart 2023~


Lieve Anne-Marie,
In de periode 2018-2021 was ik lid van BNI-ZO. In deze periode kwam jij eens op bezoek bij ons chapter. Ik deed zaken met verschillende BNI leden die jij ook hebt geholpen en die waren enthousiast over jou dienstverlening.
Sommige leden, van wie sommigen lid zijn van BNI-Morgenstond, wisten dat in september 2019 mijn vriendin gediagnosticeerd werd met de verschrikkelijke ziekte. Daarna heeft zij uiteindelijk nog 36 maanden geleefd.

Op 6 september vorig jaar belde ik jou op. Vanuit het hospice het Veerhuis in de van Goghstraat. Ik vroeg je om de uitvaart te regelen. Dat heb je gedaan. We hebben elkaar de volgende dag ontmoet en toen elke dag contact gehad tot de uitvaart op 13 september.

Dat was de moeilijkste tijd van mijn leven.
Alles verliep zoals ik, Tessa en Iris wilden.
Jacqueline Dersjant, de fotograaf, heeft dit fantastisch vastgelegd.
Ook na de uitvaart hebben wij nog contact gehad.
Ik heb hier heel dierbare herinneringen aan.

Ik dank je hierbij nog hartelijk voor, ook namens Tessa. Ik beveel je bij iedereen aan.

~Philip Knijff, februari 2023~


De uitvaartbegeleiding door Funeral Quest was heel professioneel en zorgvuldig.
Adviezen waren adequaat, bereikbaarheid en snelheid uitstekend; bovendien heel transparant.

In het bijzonder hebben we de begeleiding door Patricia Herni op prijs gesteld.
Ze stond ons met raad en daad bij, maar liet ons alle ruimte om onze eigen ideeën en wensen
te volgen (kaart, afscheidsbijeenkomst etc.) Ze was altijd bereikbaar, ook ’s avonds of in het weekend,
en reageerde steeds snel en nauwkeurig. Ze heeft ons veel zorgen uit handen genomen.
En ze was vooral ook heel aardig.

~Vriendelijke groeten, Keimpe Dijk. februari 2023~


Dankjewel voor het begeleiden van ons tijdens deze verdrietige periode. We vonden het heel fijn dat je alles zo goed geregeld hebt, zodat wij ons echt op het afscheid konden richten.

Met vriendelijke groet,
~Jacqueline. februari 2023~


Geachte uitvaartbegeleidster Anne Marie,

Uw vriendelijke ontvangst en begeleiding van de dienst en van de sprekers tijdens het afscheid van Coen
en daarna de waardering voor deze mensen deed me goed als toeschouwer.
Dat is sfeer opbouwend op deze verdrietige dag en dat is troostend voor iedereen.
Ook het begeleiden daarna tot aan het einde van de bijeenkomst was warm.
Mijn oprechte waardering, dank u daarvoor.
U bent de juiste persoon op de juiste plaats.

~Een warme groet van Elizabeth Waaldijk Lüschen. Januari 2023~


Dag Anne-Marie,

Hartelijk bedankt voor alles wat je na het overlijden van Coen voor ons hebt gedaan. We konden bij je terecht als we vragen hadden. De Uitvaart bij De Nieuwe Ooster was goed en zorgvuldig geregeld.

Hartelijke Groeten,

~Margot en familie. Januari 2023~


Beste Anne-Marie,

December j.l. heb jij voor onze familie de uitvaart verzorgd van mijn moeder.
Ik wil je graag persoonlijk bedanken voor je inspanningen.

Ik vond het een fijne, ontspannen gelegenheid.
Hoe de ruimte ingedeeld was, niet de stoelen op een rijtje, maar tafels en stoelen opgesteld in een u, het koffiemoment in dezelfde ruimte, alles op een prettige manier informeel.
Het was precies zoals ik het mij had voorgesteld. Veel dank voor het aanbrengen van dit idee.

Nogmaals dank voor je expertise en je rust, en voor de andere suggesties die je hebt aangedragen, die beslist goed aansloten bij onze wensen.

Vriendelijke groet,

~Willem januari 2023~


Beste Anne-Marie,

Het komt altijd ongelegen en doet je meer dan je in eerste instantie verwacht, alle clichés rondom het verliezen van een ouder kloppen helaas. Het is fijn om in een situatie als deze een absolute professional als Anne-Marie van Funeral Quest naast je te hebben staan.
Bij het schrijven van deze getuigenis kom ik erachter dat Anne-Marie en ik elkaar alweer meer dan vijf jaar kennen. Omdat mijn vader al langere tijd ziek was besloot ik net voor de pandemie een wilsbeschikking in te vullen. Anne-Marie kwam langs en op luchtige wijze maakte we een aantal keuze ́s ten aanzien van een onvermijdbaar aanstaand afscheid.
Toen mijn vader eind juni toch in een rap tempo achteruit ging en overleed, liepen we samen nog eens door dit document heen en maakte we her en der wat kleine aanpassingen. Dit heeft mij in het proces veel rust gegeven, zodat ik mij kon richten op een waardig afscheid. Ook is Anne-Marie heel flexibel wanneer bepaalde zaken anders uitpakken dan gepland, ze schakelt feilloos over naar plan B en je merkt dat ze al veel ervaring heeft in dit werk.
In de week tussen overlijden en de uitvaart hadden we dagelijks contact. Hierin gaf Anne-Marie nog wat persoonlijke tips hoe om te gaan met verschillende situaties. En soms duwde ze licht in de juiste richting om tot het gewenste resultaat te komen.
Op de dag van de uitvaart kwam Anne-Marie op de fiets, dit is noemenswaardig omdat het voor mij de no-nonsense mentaliteit van Anne-Marie onderschrijft. Samengevat heb ik de dienstverlening van Anne-Marie als eerlijk, betrokken, persoonlijk en duidelijk ervaren.
Ik kijk – hoe gek het ook klinkt – met een goed gevoel terug op het overlijden van mijn vader. Ook de andere familieleden waren tevreden met hoe de uitvaart uiteindelijk is verlopen. Anne-Marie is een absolute vakvrouw die ik van harte wil aanbevelen, bedankt voor alles!

~Met vriendelijke groet, Jasper van Doornik, september 2022~


Ik heb onze samenwerking ook als zeer plezierig ervaren en ook mijn broer en zusters hebben aangegeven dat ze jou aanpak en begeleiding zeer hebben gewaardeerd. Heel erg bedankt daarvoor.

~Norbert, september 2022~


Goede morgen Anne-Marie,
Als eerste heel hartelijk dank voor gister. Bij het afscheid en de begrafenis. Jouw inzet en betrokkenheid🌺 jou aanwezigheid en vrede wat jij uitstraalt. Maakte het allemaal een stukje makkelijker. Dank je!

~Martie, augustus 2022~


Beste Anne-Marie,
Wij zijn erg blij dat we jou hebben getroffen: goede ideeën en fijne manier van samenwerken, ik denk altijd lastig als mensen met minder ervaring zelf een belangrijke rol willen spelen 😊. Het was top.

~familie van Kuijk, juli 2022~


Lieve Anne-Marie,

2 ervaringen met jou wil ik er uitlichten

Vorig jaar heb ik een uitvaart voor jou gereden met paard en wagen. Van het Olympiaplein naar Zorgvlied. Door de stad. Het was winter en koud. Alles was zeer zorgvuldig voorbereid door Anne-Marie. Wij zijn een dag voor de uitvaart met de fiets de route gaan rijden om te kijken hoe land de rit ging duren, wat de obstakels gingen worden voor de koets, etc. Op de dag van de uitvaart was alles strak gepland, precies op tijd. En als je het over punctueel hebt: de overledene lag niet in een kist maar was in doeken gewikkeld. Anne-Marie had voor wat kleden en huiden gezorgd om dit mooi toe te dekken op de wagen, te zorgen dat de wind geen grip kon krijgen op de wikkelwade. Was ook heel fijn voor de koetsier.

Een tweede ervaring was na een presentatie waarin jij vertelde over een wilsbeschikking. Hoe fijn is dat voor de nabestaanden als deze er is. Na die presentatie heb ik Anne-Marie gevraagd om dit op te stellen voor mijn ouders. Vorige maand hebben wij dit gedaan. Dit was een zeer prettig gesprek, ze wist mijn ouders goed door de wensen en vragen te leiden. Twee dagen daarna kregen wij keurig uitgeschreven de wilsbeschikking in huis.

Ik kan iedereen aanraden om dit op te laten stellen. Ook voor jezelf.

Ik zal je aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een uitvaart begeleidster. Ga door met je goede werk.

~Jan, mei 2022~


Dag Anne – Marie, wat was het fijn om naast je te mogen staan. Je had alles in de gaten. Voorzag uitdagingen, was spot on en je hielp mij in mijn rol. Heel stil op de achtergrond was je er voor ons allemaal. Heel veel dank. Want het was een uitdagende maar wel heel bijzondere dag vol onverwachte verrassingen. Ik hoop je graag onder andere omstandigheden weer te zien.

~Djenny, april 2022~


Hi Anne-Marie I hope you are keeping well.
I would like to send my sincere thanks to you for arranging Trevor’s cremation so compassionately and seamlessly for us.
It made the day a less painful experience than it could have been.

~Trevor, april 2022~


Echt doen! Een wilsbeschikking laten maken is geen overbodige luxe. Funeral Quest zal je echt goed advies geven en erbij helpen. Zeker de moeite waard om hierbij stil te staan. Al is de dood ver weg, toch heel fijn voor jouw dierbaren om dit te regelen. Kortom even contact opnemen met Anne-Marie Boogaarts en het is zo gepiept een wilsbeschikking 🙏🏻

~Lai-Fong Hau, maart~


Liebe Anne-Marie. My father was deeply impressed from the livestream and even from what I said. Auch für ihn war neu, dass eine Trauerfeier “leicht” sein kann. Er sagte: ein würdevoller, sehr, sehr guter Abschied. Gute Reden. Mit Musik, die einen im Leben begleitete! Vielen Dank dafür!
Ich denke immer noch gern an die Stunde zurück und habe mir die Zeremonie im livestream angesehen.
Du warst auch großartig in der Ansprache an meine Familie. Mit dem Abstand der Wochen kann ich nur sagen: Es sind die Momente im Leben, die man meint nicht bewältigten zu können, aber letztlich machen sie uns reich. Ich bin dankbar!
Vielen Dank dafür!

~Corinna, februari -maart 2022~


Ik denk nog vaak terug aan het mooie afscheid en hoe prettig en prachtig deze is gelopen door jouw fijne hulp. Ik kijk er met een goed gevoel op terug, hoe raar dat ook klinkt.

~Cécile, februari 2022~


Je vader verliezen is, ondanks zijn hoog gehaalde leeftijd, een verschrikkelijke gebeurtenis. Je hebt enorm veel verdriet en dat terwijl er heel veel geregeld moet worden.
Wat een geluk dat wij Anne-Marie kennen. Herbert heeft haar meteen gebeld en kwam die zelfde avond nog. Mede door haar vakmanschap en de rust die ze uitstraalde hebben we met elkaar alles goed kunnen regelen.
Ook tijdens de uitvaart was zij de stille kracht die op de achtergrond ervoor zorgde dat alles perfect liep.
Anne-Marie, we waren enorm blij met je en mede namens mijn moeder en mijn zus bedank ik je voor alles wat je voor ons gedaan hebt.
We kijken terug op een hele mooie uitvaart.

~Riekie december 2021~


Just to let you know, I was able to bring the ashes of WIlliam back to Scotland without issue. Many thanks again for all your help & support.

~D. Martin, december 2021~


Je vader verliezen is- ondanks zijn hoog behaalde leeftijd- een verschrikkelijke gebeurtenis.
Je hebt enorm veel verdriet en dat terwijl er heel veel geregeld moet worden.
Wat een geluk dat wij Anne-Marie kennen. Herbert heeft haar meteen gebeld en ze kwam diezelfde avond nog. Mede door haar vakmanschap en de rust die ze uitstraalde hebben we met elkaar alles goed kunnen regelen.
Ook tijdens de uitvaart was zij de stille kracht die op de achtergrond ervoor zorgde dat alles perfect verliep.

Anne-Marie we waren enorm blij met je en mede namens mijn moeder en mijn zus bedank ik je voor alles wat je voor ons gedaan hebt.
We kijken terug op een hele mooie uitvaart.

~Riekie december 2021-Amsterdam~


Lieve Anne-Marie, Dank voor je geduld … en de wijze waarop je de uitvaart van onze lieve vader hebt verzorgt. Lieve groeten

~Tineke november 2021~


Ik wil jullie voorstellen aan een heel bijzonder iemand:
Dit is Anne-Marie, zij is uitvaart verzorgster.
Zij is dit vak gaan uitoefenen als roeping, ze was eigenlijk succesvol textiel-expert.
En dat merk je. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen: dat moment waarvan je echt niet wilt dat het komt, dat komt toch. En dan is daar Anne-Marie.
Ze is doortastend, luistert, is lief, stelt gerust, denkt mee, en ze regelt het!
Daarmee geeft ze je de rust en ontspanning die je bij zo een ingrijpende gebeurtenis als een overlijden nodig hebt. En dat is goud waard.

~Nienke Verschuur, september 2021~


Anne-Marie heeft ons heel goed begeleid bij het organiseren van het afscheid en de uitvaart van een dierbaar familielid. Een mooie combinatie van professionaliteit en empathie; heel integer en zorgvuldig. Zij hield goed rekening met de wensen van alle familieleden en was altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden en suggesties te geven. Ik raad Funeral Quest Uitvaart van harte aan.

In emotioneel zware tijden is het fijn als je begeleid wordt door iemand die, eerlijk, empathisch en ervaren is. Uiteraard hoop je zo min mogelijk gebruik te hoeven maken van dit soort dienstverlening, maar als het nodig is, dan heel graag op deze manier. Erg dankbaar voor de fijne begeleiding van het hele proces.

~Laura en Erik, 10 augustus 2021~


Goedemorgen Anne-Marie, nogmaals heel erg bedankt voor jouw steun, begeleiding en fijne samenwerking. Ik ben blij en tevreden dat beide dagen goed en rustig zijn verlopen. Precies zoals ik het in gedachte had.
👍🏻👏🏻🌹

~Monique Samuels, 12 augustus 2021~


Beste Anne-Marie,
Een goede vriend is onverwacht overleden.
We waren in shock, zeer emotioneel, het was zo onbegrijpelijk. De situatie was chaotisch, om het zacht uit te drukken.
Ik was heel blij dat we niet lang hoefden te zoeken naar een uitvaartbegeleider. Anne-Marie, je was meteen bereikbaar. Gelukkig! Want wij wisten niet hoe het verder zou moeten gaan. Wat zijn de eerste stappen? Wat moeten we doen?
Heel kalm heb je de eerste vragen gesteld en hebt vervolgens bij elke stap meegedacht en meegevoeld, dat was misschien nog het meest belangrijke. We voelden ons begrepen.
Onze ideeën waren vaak spontaan, niet doordacht maar gewoon ideeën! Jij kon er fantastisch mee omgaan en op ingaan. Je hebt de koets georganiseerd omdat een auto niet gepast leek, je hebt de muziek nog op het laatste moment aangepast naar onze wensen, je wist welk crematorium het beste bij ons en onze vriend zou passen.
Je bleef steeds rustig. Wat er ook gevraagd werd. Je zocht steeds naar een oplossing. Dat is een kwaliteit die wij zeer bewonderd en gewaardeerd hebben.
Anne-Marie, bedankt voor je fantastische begeleiding in deze moeilijke en chaotische tijd. Je hebt ons met je expertise, je praktische kennis en vooral met je inlevingsvermogen enorm gesteund. We kunnen jou en je dienstverlening dan ook zeker aanbevelen!

~Amito van Dorsten Dakini van Nieuwpoort ~
~Ruxshin Bischoff 5 augustus 2021~


Dear Anne Marie,

You are amazing.
At Malta the funeral directors said mostly ‘NO’ to me. Then I met you, and you said only ‘YES’ to me.
You are a wonderful funeral director.
Thank you in the miraculous efforts to enable my husbands ashes to be exempt, packaged and prepared for us to take on our journey home to Malta.
I will forever be grateful.

If you are looking for a funeral director in Amsterdam that actually listens to you and can create the funeral or cremation that is individual to each person and their wishes, then I cannot recommend Funeral Quest enough.
Unlike many of the large established funeral companies that guide you to the easiest and most common route for your event, Anne-Marie can look outside the box and come up with suggestions and ideas that fit your personal wishes. And her patience and calm, attentive demeanor coupled with her intelligence and insight are second to none. I cannot thank her enough for her support and making my husband’s cremation bearable for my children, his many friends, my parents and myself. Awesome woman, company and service. Thank you.

Warmest regards

~Anne van Reeven~
On Thu, 24 Jun 2021,


We hebben aan prachtig afscheid gehad. En je was op de juiste momenten aan en afwezig ;-).
Fijn dat we allemaal met een goed gevoel aan deze dag kunnen terug denken.
Dank 🙏

~Christo van Klaveren. Mei 2021~


Ik ben heel blij met onze samenwerking. Het had niet beter gekund, ik voelde me gehoord en veilig. Je hield met al mijn wensen rekening, je was bescheiden maar ook aanwezig.
Zoals je voor de auto uitliep en het verkeer tegenhield op de Van Diemenstraat, dat was een mooi beeld. (Bijzondere auto trouwens, zo klassiek)
Ook je oplossing voor het neerleggen van de bloemen, en de laatste groet voor de bewoners op de Silodam, was helemaal raak. Het is door veel mensen ervaren als een ware uitvaart.
Zo kijk ik terug op goede dagen, blij ook dat we alles tevoren hadden doorgenomen (goed dat je dat had aangemoedigd), het liep vloeiend.

~Hester, 17-4-2021~


Beste Anne-Marie,
Je hebt in de zomer van 2019 met mijn moeder een wilsbeschikking gemaakt. Mijn moeder was erg bezig met haar eigen afscheid en je hebt haar geholpen hier overzicht en rust in te krijgen. Dat op zich is al een testimonial waard.
Toen ik afgelopen december belde vroeg je meteen of het om mijn moeder ging. Dat vond ik heel betrokken en knap dat je dit paraat had.
Het ging echter om mijn vader die was overleden, je ging meteen aan de slag. Je hebt de hele begrafenis geregeld en alles wat er bij een overlijden komt kijken. Ik kijk terug op een heel mooi afscheid waarbij ik kon vertrouwen op je expertise en ervaring. Dit was de eerste keer dat ik zelf verantwoordelijk was voor het regelen van een begrafenis en dan kan je dat vertrouwen heel goed gebruiken. Vooral spreken op de begrafenis van je vader is iets waar ik tegenop zag, maar tevreden op terugkijk, mede doordat de rest goed was geregeld.
In het leven van mijn vader was een heleboel niet of gebrekkig geregeld, maar zijn begrafenis was tot in de puntjes verzorgd. Dat was een verademing.
Ik vond het bijna een feestje om dit samen te doen. Als projectmanager in een andere branch zou ik willen dat projecten vaker zo verlopen.
Heel veel dank voor je kunde en betrokkenheid en ik beveel je van harte aan.

~Niek de Feijter, 24-2-2021~


Niet ontmoet, maar wel meteen telefonisch een prettig contact in een lastige maar ook hele vreemde tijd. Het was fijn dat je meedacht, aanreikte en mee zocht om het zo passend mogelijk gestalte te geven. Onze dank daarvoor… want een beroep als dit hebben, daar kunnen er velen van zijn, maar ’t zo voor ons ( en voor velen) mooi in vullen en uitvoeren is en blijft bijzonder! Dank en Alle goeds!

~Jan en Sieta, 9-2-2021~


Enthousiast werd ik van mijn vriendin die vertelde over Anne-Marie, dat ze zo’n goede uitvaart kon organiseren. Op afspraak ging ik naar Anne-Marie en ik liet twee vriendinnen meeluisteren. Ik had al wat goede ideeën bedacht. Anne-Marie vulde mij aan met superleuke ideeën. Ik ging enthousiast weg en m’n vriendinnen waren ook heel positief over haar.
Anne-Marie kon mij dus helemaal aanvullen, maar ze kon het ook nog zo organiseren dat het nog professioneler werd. Mijn idee was om met bootjes naar Zorgvlied te gaan. Anne-Marie wist een schipper voor weinig geld. Wij wilden het niet zo traditioneel doen, met condoleren etc. Anne-Marie vulde mij helemaal aan. Ze was altijd bereikbaar.
De rouwkaart was naar mijn idee en Anne-Marie heeft het laten uitvoeren, ruim op tijd en ik had er geen omkijken naar. Dat was heel prettig, want je hebt al veel aan je hoofd.
Nadat mijn man was overleden gaf Anne-Marie mij de tijd, ze stond niet meteen op de stoep. Het wassen en verplaatsen in de kist werd allemaal voor besproken. Ook dat werd uitgevoerd zoals we hadden besproken!
De week dat mijn man thuis was opgebaard, kwam ze regelmatig kijken hoe Tjeerd erbij lag. Dat was fijn! Alles werd duidelijk doorgesproken. Ik heb een heel goed gevoel bii Anne-Marie. Ze is rustig, heeft humor en is zeer professioneel. Gewoon een hele warme, lieve, goed georganiseerde vrouw!
Ook het financiële gedeelte regelde ze allemaal. Daar heb je geen omkijken naar.
Ik kan iedereen aanraden met Anne-Marie in zee te gaan! Ik kijk terug op een heel mooi afscheid en een waardige uitvaart!

~Chantal Sarphatie Januari 2021~


Getuigenis voor Anne-Marie Boogaarts van Funeral Quest

Medio november heb ik contact gezocht met Anne-Marie van Funeral Quest met het verzoek om mij bij te staan in het regelen van de uitvaart van mijn tante in Delft.
Direct al het tijdens telefoongesprek voelde ik haar empathie maar ook de rust die zij uitstraalde. Ze gaf mij woorden van troost en gaf me direct het gevoel dat alles goed zou komen. Ik kon hierdoor alles aan haar toevertrouwen, het loslaten en in de dagen daarna had ik tijd om te rouwen.
Het was heel fijn dat Anne-Marie precies begreep hoe de wensen voor de uitvaart van mijn tante uit- gevoerd moesten worden. De uitvaart was sereen en de kist was voorzien van prachtige bloemstukken.
Anne-Marie, dank je voor je hulp en bijstand in de uitvoering van de uitvaart. Door jouw ondersteuning heb je van de uitvaart een mooie herinnering gecreëerd aan mijn tante. Je bent echt een topper in jouw vak en ik ben heel blij dat ik voor jouw diensten heb gekozen.

~Sylvia Kamman-Tibboel 2 december 2020~


Beste Anne-Marie

Ik weet niet zeker meer of ik wel benadrukt heb dat ik (wij) zeer tevreden zijn over de crematie van mijn tante Nel.
Vanaf het eerste contact had ik het gevoel op de juiste manier geholpen te worden.
Het resultaat was een keurige en correcte uitvaart.
Gelukkig waren er toch meer mensen dan verwacht op de uitvaart en ik kreeg zelfs complimenten over de rouwkaart waarmee je geholpen had.
Ik wil je daarom bij deze nadrukkelijk bedanken voor al je hulp en je mooie woorden van vandaag.

Je bent voor mij een topper in je vak!

~Rob, november 2020~


Zoals het voor mijn gevoel moet zijn. Rustig betrokken meedenkend en faciliterend.
Anne-Marie neemt regelzaken over, denkt mee in oplossingen en is respectvol.

~Mitzie, 01-03-2020~


Anne-Marie, dank je voor de heldere communicatie en fijne samenwerking. We keken er van tevoren best tegenop moet ik zeggen, maar uiteindelijk viel het reuze mee. De week was zo voorbij en alles lukte prima. Ik vond zelfs dat het proces wel iets magisch had. Het was fijn zo met zijn allen een laatste eerbetoon te verzorgen. Dank voor hoe jij er ook voor zorgt dat we dit zo samen konden doen. Het deel uit maken daarvan!

~Kelvin Covalo augustus 2020~


Anne-Marie, heel veel complimenten over jouw optreden; ontspannen, niet teveel poespas, respectvol, vast fijn om te horen!

~fam de Jong, juli 2020~


Anne Marie is heel betrokken. Ze denkt mee en neemt uitgebreid de tijd, zodat ik terug kan kijken op een mooi en bijzonder afscheid voor mijn partner. Dankjewel Anne Marie!

~Anneke Bots, mei 2020~


We zijn Anne-Marie ontzettend dankbaar voor alles wat ze heeft betekend rondom de uitvaart van mijn moeder. Opvallend was haar empathie en persoonlijke aandacht voor onze gevoelens en wensen. Ondanks het grote verdriet was het een heel mooi afscheid. Heel veel dank namens de fam Bouwman.

~Harry Bouwman, mei 2020~


Hierbij willen wij, de familie je hartelijk bedanken voor de wijze waarop jij de uitvaart van onze tante hebt begeleid.
Na een wat rommelige start met een andere uitvaart onderneming waren wij blij dat wij bij jou terecht zijn gekomen.
Vanaf heb begin af aan hadden wij een goed gevoel bij jou en de wijze waarop jij de uitvaart hebt begeleid heeft ons dit gevoel zeker bevestigd.
Nogmaals bedankt voor de fijne En vooral warme begeleiding van onze tante.

~namens de hele familie Lagerweij, mei 2020~


Na het overlijden van onze vader zijn mijn broer en ik bewust op zoek gegaan naar een kleinschalig uitvaartcentrum met een begrafenisondernemer die bij ons zou passen. Waar ruimte was voor informeel contact en écht aandacht en interesse was voor mijn vader (maar ook voor ons) als mens. In Anne-Marie hebben we dat zeker gevonden. Van begin af aan voelde ons contact goed en dat gaf rust in een periode dat er veel op je af komt en waarin je voor keuzes komt te staan.

Ik zal nooit de bemoedigende woorden van Anne-Marie vergeten toen ik in twijfel was om tijdens de dienst te spreken: ‘Als jij je voorneemt dat te doen, dan kan jij dit’. Precies hetgeen dat ik op dat moment nodig had en mij kracht gaf. Achteraf ben ik super blij en dankbaar dat ik op het afscheid van mijn vader heb gesproken.

Wij vonden het ook fijn dat kleinere lokale ondernemingen werden ingezet voor bijv het drukken van de kaart en het mortuarium omdat we ook hierin de persoonlijke aandacht hebben ervaren.
Terugkijkend zijn we heel tevreden met de keuzes die we hebben gemaakt en was de dienst precies zoals we het voor ogen hadden. Niks dat we achteraf anders zouden hebben gedaan en dat is een geruststellende gedachte.

Na de dienst stond ons de taak om een groot huis leeg te halen en Anne-Marie heeft ons in contact gebracht met partijen die ons hierbij konden helpen. Ook deze nazorg voelde enorm goed. Zo fijn als je ook daarin op weg wordt geholpen en er ook na de dienst nog met je wordt meegedacht.

Ik ben heel blij en dankbaar dat Anne-Marie ons heeft geholpen in deze belangrijke periode. Nogmaals heel veel dank Anne-Marie! Je bent een heel fijn en mooi mens en we wensen je het allerbeste toe!

~Linden Oudheusden, april 2020~


Ik denk nog steeds met zoveel warme gevoelens terug aan de week na het overgaan van Amber. Jij hebt ervoor gezorgd dat het, in plaats van een week vol beslissingen en keuzes die je niet wilt maken of waar je niet mee bezig wilt zijn, een week was met mooie herinneringen, een week van een mooi, warm, liefdevol en waardig afscheid regelen voor mijn geliefde.
Ik ben het Universum ontzettend dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen en dat we dit samen zo mooi hebben kunnen doen.

~Ron van den Berghe, 30 maart 2020~


We zijn Anne-Marie ontzettend dankbaar voor alles wat ze heeft betekend rondom de uitvaart van mijn moeder. Opvallend was haar empathie en persoonlijke aandacht voor onze gevoelens en wensen. Ondanks het grote verdriet was het een heel mooi afscheid.
Heel veel dank namens de fam Bouwman.

~Harry Bouwman, 13 maart 2020~


Anne-Marie, Heel hartelijk dank voor het mooie verloop van de uitvaart van Inez.
Zij zou het niet anders gedaan hebben!
We zijn allemaal een beetje van je gaan houden.

~Anja, januari 2020~


Natuurlijk voor mij de eerste keer en hoewel ik altijd zelf de touwtjes in handen neem was het een totale verassing dat ik alles aan Anne-Marie over kon laten.
Van het begin tot het eind werd alles uit handen genomen en werd er goed naar onze wensen geluisterd. Ik kan niet anders zeggen geweldig ik had een goed gevoel en alles was perfect geregeld.

~Almere, I. Pleijsier, februari 2020~


We hebben nog een hele fijne maandagmiddag gehad! Mooi afgesloten met vrienden en familie! Daarna begon het verwerken pas echt. Bedankt voor al je hulp en lieve woorden! Ik ben echt blij dat jij bij ons terecht gekomen bent om ons te helpen bij de uitvaart!
Succes met je bedrijf!
~Lieve groet, Ingrid en Patrick, december 2019~


Nog eens veel dank voor je geweldige steun en organisatie rond de begrafenis op 23 november. We kijken er allemaal met een warm gevoel op terug.
Het was fijn om je te ontmoeten en dit samen te doen. Nog eens dank en ik wens je het allerbeste.
Hartelijke groeten en mijn beste wensen,
~Iain Bruinvis, november 2019~


we zijn uiterst tevreden over Anne Marie. Ze heeft alles prima geregeld en was onzichtbaar, maar sterk aanwezig. We konden het goed met haar vinden.
Ik zal haar en jullie zeker aanbevelen.
Met vriendelijke groet
~Loes. November 2019~


Testimonial over Anne-Marie Boogaarts en haar bedrijf Funeral Quest.

Door Marieke Henselmans.

Amsterdam, 19-6-19

In 2016 heeft Anne-Marie de uitvaart van onze moeder verzorgd. Ik had het pasgeleden (dus ruim drie jaar na de uitvaart) er nog over met mijn jongste zoon, dat wij allen met zo’n goed gevoel op de uitvaart terugkijken. Anne-Marie is zowel invoelend als empathisch (ze kan even met veel begrip stil staan bij de emoties) als een daadkrachtige dame die kan doorpakken.

Ze bespeurt gevoeligheden en sluimerende conflicten 9 die in elke familie zullen spelen) en springt daar op een lichte manier en met respect mee om. Warm, maar niet té.

Wij als familie hadden het gevoel dat we de regie behielden. Ze viel ons niet lastig met regeldingen waar zij achter de schermen druk mee was. Zij was transparant over de kosten en dacht met ons mee, net zo lang tot de uitvaart vorm kreeg precies zoals wij wilden.

Ik kan haar van harte aanbevelen.

~Marieke Henselmans. Journalist Schrijfster van bespaarboeken~

NB: auteur van ‘Laat je niet kisten door de commercie’, een boek dat in 2017 verscheen, nu 4de druk, waarin zij vooral verzekeraars aanwijst als de partij die de uitvaarten onnodig duur maken, en de lokale ZZP uitvaartondernemers zoals Anne-Marie Boogaarts als bedrijven waar de consument de grootste kans heeft op een fijne en correcte behandeling.


Uiteraard verdrietig, de uitvaart, maar zeer relaxt en prima verzorgt. Ik zou Anne-Marie Boogaarts aan iedereen aanbevelen en laat indien mogelijk haar alvast alles regelen voor ons.

~fam Rotteveel-Marks, mei 2019~


Een 10 uit een 10!
Geen onnodige poespas, heerlijk direct zonder opdringerige extra’s te promoten. Meride 2x binnen 2,5 weken nodig gehad en geweldig geholpen!! Top!!
Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?
Nee niets was te veel of onmogelijk, er werd veel uit handen genomen en geregeld. Heel fijn.

~Annelies Bonnet, 22-08-2019~


In maart heb ik onverwachts afscheid moeten nemen van mijn geliefde vrouw.

Ogenschijnlijk ‘toevallig’ kwam Anne-Marie op mijn pad. Samen hebben we er een prachtig afscheid van kunnen maken. (Later hadden we het erover dat we beiden geloven dat toeval niet bestaat). Hoewel ik genoeg lieve vrienden heb die me tot steun zijn, moest ik het afscheid zelf regelen en beslissen. Anne-Marie heeft me hier fantastisch in bijgestaan.

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek bracht ze een rust en een prettige energie met zich mee, die me enorm hebben geholpen. Door Anne-Marie ben ik gaan inzien dat het voor mensen een roeping kan zijn om anderen in zo’n moeilijke periode bij te staan. En wat deed ze dat fantastisch! Woorden schieten hiervoor echt tekort.

Ze liet me vrij om alle keuzes te maken die gemaakt moesten worden, maar hielp me waar het nodig was. Waar obstakels waren, hiep ze me die op te lossen, of andere mogelijkheden aan te dragen. Hierbij kon ze heel snel inschatten in welke ‘toon’ het afscheid moest plaatsvinden.

Ik ben enorm blij en dankbaar dat ze me geholpen heeft om mijn vrouw thuis op te baren, zodat haar lichaam die laatste week in haar eigen omgeving kon blijven. Ook met alle andere dingen hebben we haar een prachtig mooi afscheid kunnen geven wat precies goed was.

Dit maakte dat het voor mij heel troostrijk was om te doen.

Anne-Marie heeft echter niet alleen de uitvaart verzorgd, maar was in die week ook heel zorgzaam voor mij, of ik wel at n dronk en sliep en het allemaal wel aankon.

Ik ben nog steeds ongelofelijk dankbaar voor onze ontmoeting. Niet alleen voor wat ze gedaan heeft, maar vooral de manier waarop! Het respect, de zorgzaamheid, de aandacht, de fijngevoeligheid (en soms zelfs de humor!) helpen me om het afscheid te koesteren als een mooie herinnering.

Nu ik alleen ben, moet ik ook dingen gaan regelen voor mezelf. Het is heel fijn om te weten dat Anne-Marie me ook hierin kan ondersteunen met een wilsbeschikking, of me in contact kan brengen met de juiste mensen bij wie ik mijn zaken kan regelen. De samenwerking met Anne-Marie geeft nu al vertrouwen in de mensen met wie zij samenwerkt.

~ Ron van den Berghe, Amsterdam april 2019 ~


Ha Anne-marie, nog dank voor alle goede zorgen en, naast je professionele aanpak, ook je persoonlijke benadering, dit is erg gewaardeerd, door de hele familie, met vriendelijke groet hans.

~Fam. Felix-Tromp Amsterdam April 2019~


“Vlak voor de kerst moest ik een rouwstuk brengen bij een dame die haar man had verloren. Het was een hart gemaakt van donkere rode rozen. De lieve mevrouw nodigde me uit om een kop thee met haar te drinken. Ze Vertelde me dat ze verdrietig was, maar dat dit al haar 2de kerstcadeau was. Haar 1ste kerstcadeau was haar ontmoeting met Anne-Marie. Ze was zo vol lof over haar dat ze niet raakte uitgesproken over hoe professioneel en discreet ze was. En hoe gereserveerd en ingetogen ze werkte. ‘Het leek erop alsof ik werd gescand. Waarna Anne-Marie precies de goede dingen voorstelde en precies wist wat ik wilde. Ze vulde me zo goed aan’. Zei ze. Het was voor mij mooi om deze feedback over Anne-Marie te horen. En ook al ben ik slechts een klein onderdeel van een begrafenis, als bloemist. Ik ben er erg trots op met Anne-Marie te mogen werken.”

∼ Sandra Klinkenberg, de Bloemenfee, januari 2019


Ben uitermate tevreden met de verzorging van de uitvaart van mijn vader. Anne-Marie gaf mij goede ideeën betreft de uitvaart en heeft het ook perfect geregeld. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik met een tevreden gevoel deze dag heb afgesloten. We kregen een uitvaart die bij ons paste. Heel erg bedankt hiervoor.

∼Rob van der Ree, december 2018∼


“Ik ontmoette Anne-Marie na een vreselijke vrijdagnacht waarin mijn vader het leven liet. Op zo’n moment wil je eigenlijk niets meer, maar je moet. Je moet een schouwarts laten komen. Je moet beslissen wat met het lichaam moet gebeuren. Je moet instantie s afbellen. Je moet mensen informeren. Je moet nadenken over een uitvaart, je moet van alles, je moet heel veel. En je moet. Anne-Marie “ont-moet” Je. `zij doet wat moet en helpt je met alles. Brengt rust in de chaos met veel medemenselijkheid en een prettige, rustige doortastendheid. Je twijfelt geen moment, zij weet wat te doen en je laat het graag aan haar over. Met een persoonlijke touch begeleidt zij je door de eerste week en zorgt zij voor een uitvaart zoals dat bij je past. Zij laat zich niet afleiden door conventies, zij luistert en doet, neemt alle tijd en staat je bij met raad en daad.
Als je dan in een verdrietige omstandigheid bent en afscheid moet nemen van een dierbare, wens ik je van harte Anne-Marie toe.”

~ Patricia Boer, september 2018.


“Hallo Anne-Marie.
Wat ben ik blij met jou.
Fantastisch dat je foto’s hebt gemaakt…hier ben ik zoooooo blij mee, dat kan ik je niet vertellen.
Fijn dat je dat vraagt. Het gaat goed. Wel moe en druk in mijn hoofd, maar dat gaat steeds beter.
Ik kreeg al berichten dat de advertentie gisteren in de HC er prachtig uitsprong.
Het was een bijzondere week, en fantastisch dat je op ons pad kwam🌸🌸🌸”

~ Yvonne, juni 2018


“De dag begint langzaamaan een beetje bij me in te dalen. Het was een mooi afscheid van onze moeder. Dank voor jouw begeleiding en ondersteuning in de keuzes die wij afgelopen dagen moesten maken. Jouw aanwezigheid vandaag was precies goed: bescheiden en waar nodig sturend. En wat oplettend van je dat je nog aan de ringen dacht! Dank je wel!”

~ Peter, Paulien, Ilse, mei 2018


“Toen mijn moeder wist dat ze zou gaan sterven sterven, heb ik samen met haar contact gezocht met Anne-Marie, die meteen de volgende dag langskwam om met mijn moeder zelf te bespreken wat haar wensen waren. Er was meteen een sfeer van vertrouwelijkheid en gelijkwaardigheid. Mijn moeder kon vrij vertellen wat ze belangrijk vond en hoe zij haar uitvaart voor zich zag. Ook mijn vader, die de ziekte van Alzheimer heeft, voelde zich duidelijk op zijn gemak. Anne-Marie luisterde aandachtig en haar vriendelijk beleefde manier van uitleggen gaf ons rust.

Mijn broer, zus en ik hebben met Anne-Marie alles voorbereid: het opbaren thuis, de condoleance, de uitvaartdienst en de crematie. Wij als kinderen hadden alle drie soms een verschillend idee over de uitvoering van de wensen van onze moeder (en over wat onze dementerende vader prettig zou vinden). Anne-Marie heeft ons heel goed begeleid: zij zorgde er tijdens de besprekingen voor, dat voor ieder van ons drieën ruimte was om zijn of haar ideeën te uiten, zij kwam zelf met suggesties, en gaf rustig en duidelijk aan voor wanneer we bepaalde zaken besloten of geregeld moesten hebben. Dankzij haar was er tussen ons drieën wederzijds respect en harmonie.

Mijn moeder was altijd een heel opgewekt, liefdevol en creatief iemand.
Ik ben heel dankbaar dat alles rond mijn overleden moeder haar sfeer van liefde, schoonheid en gastvrijheid ademde: bijvoorbeeld zoals ze lag opgebaard met al die mooie bloemen (complimenten aan de bloemist!) en foto’s om haar heen, zoals alles echt goed en op een rustige manier was georganiseerd, zo lekker als de broodjes na de dienst waren, de keuze van de rouwauto, het crematorium…kortom, het was een hele bijzondere dag, helemaal in de geest van mijn moeder.

Tijdens de uitvaart en de crematie maakte een fotograaf foto’s, waarmee hij een prachtig fotoboek heeft gemaakt. Dat was een idee van Anne-Marie. Daar hadden wij zelf nooit aan gedacht. Wij zijn haar daar heel dankbaar voor. Het geeft troost om naar de foto’s te kijken, en nog belangrijker: zo kan mijn vader, die de ziekte van Alzheimer heeft, steeds weer zien dat zijn vrouw een mooie uitvaart heeft gehad.

~ Marcelle, april 2018


“Anne-Marie, nogmaals bedankt voor het mooie afscheid dat we vandaag hebben gehad. Het voelde erg goed om alles in jouw handen te leggen. Je luisterde me aandacht naar de spraakwaterval van mijn manlief en dat heeft ons beiden goed gedaan. Veel dank, het gaat je goed.”

~ Velserbroek, december 2017


“Een half jaar geleden zaten Anne-Marie, mijn moeder en ik samen om de eventuele begrafenis van mijn moeder te bespreken. Mijn moeder had longkanker maar eigenlijk zag alles er toen nog vrij rooskleurig uit. Het was zelfs een heel gezellig en ongedwongen gesprek en mijn moeder gooide er zelf nog wat van haar eigen humor in. Anne-Marie zette alle wensen keurig netjes op papier, dit was dan de wilsbeschikking.

Maar helaas liep het anders. Het ging snel bergafwaarts met mijn moeder en 1 maand geleden is ze overleden. Vorige maand kwam Anne-Marie dus weer in beeld op momenten dat ik haar het hardst nodig had. Door mijn verdriet kon ik eigenlijk niet helemaal meer helder denken en heb ik Anne-Marie wel 20 keer gevraagd ‘wat nu, wat is de volgende stap?’ Anne-Marie wist feilloos met de situatie om te gaan. Mijn broer was helemaal uit Australië overgekomen en met z’n drieën hebben we de crematie geregeld. Eerlijk gezegd zou ik niet weten hoe het gegaan zou zijn zonder Anne-Marie. Alles, maar dan ook alles, was tot in de puntjes geregeld en niet alleen dit, er was veel aandacht voor mijn broer en ik, voor onze gevoelens, voor onze wensen, onze twijfels. Al met al was het een hele mooie dag en dit draagt zeker bij tot ons verwerkingsproces.”

~ Barbara, december 2017


“Lieve Anne-Marie, heel veel dank voor alle hulp bij de uitvaart van mijn man! Het is precies gegaan zoals we wilden, ook namens de kinderen heel veel dank.”

~ Amsterdam, oktober 2017


“Ik bedank jou voor alle goede zorgen de afgelopen periode. Het was allemaal heel goed verzorgd.
En het geeft mij nu na afloop een heel goed gevoel dat wij de opzet van de uitvaart samen met mijn vrouw op 9 mei j.l. in concept al hebben vastgelegd.”

~ Heerhugowaard, juni 2017


“Ik heb Anne-Marie gevraagd voor de uitvaart van mijn moeder, Kitty Courbois: geen kleine klus. Paparazzi, gekke fans, en dan ook nog een horde collega’s en vrienden die echt aandacht nodig hadden. Uiteindelijk is het precies het feest geworden wat mijn moeder wilde. Ontspannen, veel wijn, veel verhalen. De uitvaart was bijzonder strak georganiseerd, maar dat viel niet op, omdat de organisatie zo soepel ging. Iedereen, vrienden en collega’s, voelden zich welkom en geliefd. Ik heb echt het gevoel dat we het samen hebben gedaan, ik voelde me nooit een klant, omdat Anne-Marie zo goed luistert maar ook een eigen schwung er aan gaf. Ik ben Anne-Marie en haar team daar oneindig dankbaar voor.”

~ April 2017


“Aan het einde van een bewogen periode die culmineerde in een bijzondere afscheids- en gedachtenisdag wil ik je namens ons allen danken voor jee betrokken, respectvolle, aandachtige en accurate wijze van begeleiden. Je hebt daarmee een onuitwisbare indruk gemaakt,

Hartelijk dank!”

~ Met dank. Hartelijke groet, Hans van der Esch, oktober 2016


“Prettige, Professionele en rustige aanpak. Alle vertrouwen dat het goed geregeld werd en dat klopte. Niks dan lof.”

~ Edwin Deltenre, September 2016.


“Vanmiddag moest ik ook ineens denken aan het eerste contact dat we met jou kregen, wat vandaag ook precies een jaar geleden is. Dat de eerste keer dat je ons ziet ook gelijk het donkerste uur uit ons leven is geweest. En dit maak je dan ook nog eens met enige regelmaat mee. Zoiets kan je toch onmogelijk in de koude kleren gaan zitten. Alleen daarom al heb ik een enorme bewondering voor wat je doet. Want vergis je niet, jouw hulp in die gitzwarte periode was ontzettend waardevol.”

~ augustus 2016


“Beste Anne-Marie, Ja, ik hoop dat ik enige rust ga vinden in dit geheel de tijd zal het leren, dank je voor het pracht gedicht fijn dat je eraan gedacht heb en zo mooi geschreven op Inekes reis. Dank je nogmaals voor het prima werk we hadden er vertrouwen in en dat gaf mij rust dank je.  Gaat je goed en doe voorzichtig.”

~ Lex, augustus 2016


“Wij kunnen zijn lichaam met liefde naar zijn rustplaats brengen, dank je voor deze mooie dag, ook namens de kinderen. We kunnen alleen maar zeggen dat we een geweldige en bijzondere dag hebben gehad. Alles was mooi, alles klopte. Dank je wel, helemaal top.”

~ Fam. Huisman, juni 2016.


“Anne-Marie heft met veel empathie, correct onze  wensen vertaald in duidelijk afspraken. Zij was steeds uitstekend bereikbaar. Bij de uitvoering heeft Anne-Marie met respect en begrip rekening gehouden met emoties en daarom ter plekke symbolische handelingen bedacht. Ook het draaiboek gaf duidelijkheid en rust. Onze dank.”

~ Hilekes, April 2016