Melding van overlijden 24/7: 06-81 81 84 69

Transparante kosten

Transparant tarief

Bij het afscheid van een naaste persoon wilt u vrij zijn bij het invullen van de uitvaart. Het is immers een bijzonder moment van het leven eren en van stil staan bij de dood. Uw keuze wilt u niet laten beïnvloeden door andere motieven dan uw wensen. U kunt ons inschakelen ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Wij werken onafhankelijk en hebben dus geen belang bij de toeleveranciers die u kiest. Nadat we samen uw wensen inzichtelijk hebben gemaakt, krijgt u een transparante offerte, waarin alle uitvaartkosten helder bij elkaar staan.

Vast tarief

Funeral Quest hanteert een vast tarief voor het aannemen van een uitvaart.

  • Een eerste gesprek.
  • De laatste verzorging en opbaring van de overledene.
  • De zorg voor de overledene tot aan de dag van de uitvaart.
  • Begeleiding bij het ontwerp en de productie van de rouwkaarten, familieberichten en de eventuele dankkaarten.
  • Aangifte van overlijden, akte van overlijden en het verlof tot lijkbezorging.
  • Organisatie en begeleiding van de uitvaart.

Overige kosten

Daarnaast zijn er kosten voor bloemen, catering, rouwdrukwerk, kist of lijkwade, rouwvervoer, de rouwlocatie, de begraafplaats of het crematorium en de afscheidslocatie. 1 Voor de laatste verzorging van de overledene zijn twee personen nodig. We doen dit graag met u samen. Kiest u ervoor dit niet te doen, dan huren wij een tweede persoon in voor de verzorging. Wij geven u van tevoren heldere informatie over de mogelijkheden en de kosten en ondersteunen u bij uw keuze.

‘Anne-Marie heeft een strakke maar ook een losse stijl van organiseren, dat wil zeggen er is veel flexibiliteit, maar ze blijft wel altijd sturen op de planning. Mede hierdoor en door haar voortdurende bereikbaarheid werd alles op tijd geregeld en liep het afscheid zelf ook prima. Anne-Marie, bedankt!’

Fam. Vernooy