Begrafenisondernemer Amsterdam-Oost

Wat is een wilsbeschikking?

Een wilsbeschikking biedt u de mogelijkheid om voorafgaand aan uw overlijden kenbaar te maken wat uw wensen voor de uitvaart zijn. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in een persoonlijk gesprek, maar u kunt ook kiezen voor de online versie. Indien u het fijn vindt als wij ondersteunen bij het invullen van de wilsbeschikking, neem dan contact op voor het maken van een afspraak op: 06 81 81 84 69. U kunt de online versie bekijken en een keuze maken die voor u prettig voelt.

Begrafenisondernemer Amsterdam-Oost

Tijdens het vormgeven van een begrafenis of crematie komt u voor allerlei beslissingen te staan. Veelal worden deze beslissingen niet alleen door u, maar ook door overige nabestaanden genomen. Door de periode van rouw waar u allen in zit is het fijn om een begrafenisondernemer naast u te hebben staan. Wij kunnen u met elkaar verbinden, zaken voor u regelen en informatie verschaffen over de mogelijkheden in Amsterdam-Oost.

Locaties begrafenis Amsterdam-Oost

Veel mensen kiezen voor een plechtigheid op de begraafplaats in Amsterdam-Oost. Wij willen u ook de mogelijkheid bieden om een meer persoonlijk karakter aan de uitvaart te geven. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een plek die een waardevolle betekenis heeft gehad in het leven van de overleden dierbare. De begrafenisondernemer staat voor u klaar om samen te zoeken naar een locatie in Amsterdam-Oost die past bij uw wensen.

Mijn manier van begeleiden

Voor mij is het begeleiden van nabestaanden in deze periode van eerste rouw een eervolle taak. Met veel respect voor ieder gevoelens en emoties biedt ik ondersteuning vanuit mijn gevoel, mijn hart. Voor mij betekend het proces van rouw samen doormaken een nieuwe verbinding die nabestaanden dichter bij elkaar kan brengen. Ik vind dat ieder mens een waardig en persoonlijk afscheid verdiend waar ik graag aan bijdraag.

Begrafenis Amsterdam-Oost

De begrafenisondernemer luistert naar uw wensen voor een waardige uitvaart. Mocht u het als lastig ervaren om keuzes te maken dan kunnen wij inspiratie bieden. Amsterdam-Oost biedt een thuis aan mensen met verschillende achtergronden, cultureel en religieus. De begrafenisondernemer denkt met u mee om rituelen passend bij uw achtergrond te integreren in de uitvaartceremonie.

Het regelen van de begrafenis/ crematie in Amsterdam-Oost

de uitvaart is het moment waarop u de laatste eer bewijst aan uw dierbare. U wilt dit graag goed
voorbereiden om een fijne, warme en persoonlijke ceremonie neer te zetten. Dit proces ondergaat u niet alleen. De begrafenisondernemer helpt u op respectvolle wijze om uw gedachten goed op papier te krijgen. Hierbij vinden wij het belangrijk om ruimte te bieden voor het verdriet en de emoties die hierbij horen.

Wat te doen na het overlijden van uw dierbare

Neem uw tijd om op uw manier afscheid te nemen en nog even samen te zijn. Belt u vervolgens met de huisarts, deze zal de verklaring van overlijden opstellen. U kunt daarna contact met ons opnemen, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op: 06 81 81 84 69
Samen bespreken we alle eerste zaken, die van belang zijn voor het vormgeven van een begrafenis of crematie.

Het bespreken van de uitvaart met de begrafenisondernemer

Uw hoofd zit vol met alle emoties die komen kijken bij het verliezen van een dierbare. Overmand door deze emoties komt er enorm veel op u af rondom de organisatie van de uitvaart. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de uitvaart krijgt die bij hen past. Wij bieden ruimte voor verdriet, maar stellen ook de juiste vragen en dragen ideeën aan om samen een mooie, persoonlijke uitvaart te creëren.

De uitvaart in Amsterdam-Oost

U kunt erop vertrouwen dat wij de dag van de uitvaart niets aan het toeval overlaten. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid zodat u samen met de nabestaanden afscheid kan nemen van uw dierbare

Contact Funeral Quest: Begrafenisondernemer Amsterdam-Oost

Anne-Marie Boogaarts
Bogortuin 93
1019 PE Amsterdam
06 81 81 84 69
anne-marie@funeralquest.nl